Copyright Miha Škoda s.p.

Uteži za centriranje litih platišč

Nov izboljšan model uteži 2014:


MODEL 1:

Material Zn (cink)

DxŠxV 166X4,1x19
50 Kom./ škatla 23€
Ta cena vključuje odvoz odpadnih uteži

Cene so za kupca končne in po 94. členu zakona o DDV ne vsebujejo DDV.
Če vam pošiljamo po pošti  se k ceni prišteje še poštnina po povzetju.


Primer uteži (novi in stari model)

Naše podjetje se ukvarja s proizvodnjo in trženjem uteži za centriranje aluminijastih platišč. Izdelujemo jih iz cinkovega (Zn) materiala, ki ni sporen in ne obremenjuje okolja. Uteži, ki jih izdelujemo imajo naslednje dimenzije: višina 3.3mm, dolžina 166 mm, vsebuje 4 X 5g,  4 X 10g skupaj 60g in  pobarvane so na sivo barvo. Na željo stranke lahko uteži za centriranje alu platišč pobarvamo na želeno barvo (npr. črna, srebrna…). Vzporedno se ukvarjamo z odvozom odpadnih uteži vseh vrst in proizvajalcev. Ob oddaji odpadnih uteži vam priskrbimo evidenčni list o odvozu odpadka in poskrbimo, da odpadke ekološko predelamo v uporabno surovino. 15% odpadnega materiala se ponovno uporabi za izdelavo uteži za centriranje alu platišč.

EKOLOGIJA

PROCES PREDELAVE UTEŽI

Od leta 2005 po uradnem listu RS 8/2005 so uteži za centriranje koles izdelane iz svinčenega (Pb) materiala in njegovih zlitin obravnavane kot nevarni odpadek, ki je škodljiv za okolje. Odpadne uteži, ki jih oddate v predelavo, se vam izplača pri nakupu novih uteži za centriranje litih platišč. Če oddate odpadne uteži, imate popust  pri nabavi vsake 3kg škatle uteži. S tem prispevate k ločevanju odpadkov ter ohranitvi narave. 

Dostava in prevzem odpadnih uteži

Prevzem odpadnih uteži po Ljubljanski regiji in Dolenjski ter dostava osebna in brezplačna, po dogovoru.
Uteži vam lahko pošljemo po pošti ali po dogovoru z stranko.
Ob nakupu večjih količin popust po dogovoru.

Z nabavo naših uteži prispevate k spodbujanju slovenskega gospodarstva in inovativnosti. Največja nagrada in želja proizvajalca je uporaba njegovih izdelkov.

Uporabljamo piškotke za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje pri njeni uporabi. Piškotki se uporabljajo za pravilno delovanje te strani in so že nastavljeni.

  Sprejmem piškotke na strani.
EU Cookie Directive Module Information