Proizvodnja

Naše podjetje se ukvarja z lastno proizvodnjo in trženjem uteži za centriranje aluminijastih platišč ter tudi ostale vulkanizerske materiale. Uteži izdelujemo iz cinkovega (Zn) materiala, ki ni sporen in ne obremenjuje okolja. Uteži so dimenzij: dolžina 145mm, višina 4,5 mm in širina 19mm. Ena ploščica je sestavljena iz 12 X 5g (60g), v škatli jih je 100 kosov. Ta tip uteži je primeren za vsa osebna vozila, ki imajo alu platišča od 15Col naprej. Namensko smo razvili rahlo višjo različico uteži, saj gre tudi trend velikosti platišč v vedno večje dimenzije. Naše uteži so izdelane iz cinka, pri proizvodnji pa se dodaja cca 50% recikliranega materiala. Na željo stranke lahko uteži za centriranje alu platišč pobarvamo tudi na želeno barvo (npr. črna, srebrna…). Vzporedno se ukvarjamo z odvozom odpadnih uteži vseh vrst in proizvajalcev. Ob oddaji odpadnih uteži vam priskrbimo evidenčni list o odvozu odpadka in poskrbimo, da odpadke predamo v nadaljnjo obdelavo.

Proizvodni proces

Od leta 2005 po uradnem listu RS 8/2005 so uteži za centriranje koles izdelane iz svinčenega (Pb) materiala in njegovih zlitin obravnavane kot nevarni odpadek, ki je škodljiv za okolje. Odpadne uteži, ki jih oddate v predelavo, se vam izplača pri nakupu novih uteži za centriranje litih platišč. Če oddate odpadne uteži, imate popust pri nabavi vsake 3kg škatle uteži. S tem prispevate k ločevanju odpadkov ter ohranitvi narave.

Dostava in prevzem odpadnih uteži

Prevzem odpadnih uteži po Ljubljanski regiji in Dolenjski ter dostava osebna in brezplačna, po dogovoru.
Uteži vam lahko pošljemo po pošti ali po dogovoru z stranko.
Ob nakupu večjih količin popust po dogovoru.

Z nabavo naših uteži prispevate k spodbujanju slovenskega gospodarstva in inovativnosti. Največja nagrada in želja proizvajalca je uporaba njegovih izdelkov.

Naše stranke:

top